deltatours.bg

Нелепи оплаквания на туристи, които искрено ще ви развеселят10 Юли 2019 г.
Всеки е имал неприятни изживявания, докато е пътувал. Нормално е, когато видим нещо нередно, да се оплачем на съответните лица. Но всяко нещо си има граници. Сайтът Love Exploring е успял да направи комбинация с някои от най-абсурдните истински оплаквания на туристи. Вижте ги – със сигурност ще се позабавлявате.laugh

„Мона Лиза“ е твърде малка

Лувърът е един от най-популярните музеи в света, но един рецензент на TripAdvisor не е бил впечатлен от посещението си. Той пише: „Музей на Лувъра – лошо. Кратък отговор: отегчен… Очевидно в Лувъра се предлага между 14 и 16 километра скука. Не можах да го направя. „Мона Лиза“ е твърде малка. Размер A4… и тази усмивка? Изглежда все едно е излязла за обяд от работата си в банката“.


„Въздушният балон се издигна твърде високо“


Това е истинско оплакване на турист, който си е платил, за да пътува с въздушен балон. Той се жалвал, че балона излетял твърде нависоко без някой да го предупреди, а той имал… аерофобия.„Бях принуден да пия коктейли“


Twitter акаунта @HolidayComplain е видял някои наистина странни оплаквания през годините. Един турист, например, не е бил щастлив да се наслаждава на коктейлите по време на почивката си, пишейки: „Водата имаше смешен вкус, така че трябваше да пия коктейли през цялата седмица, а сега не мога да си спомня половината си почивка“.
"В Испания говорят испански"
Един посетител на Испания не е бил впечатлен от количеството испански граждани в страната, пишейки: „Има твърде много испанци. Рецепционистът говори испански. Храната е испанска. Твърде много чужденци живеят в чужбина.“
„Възбуден слон ме накара да се чувствам неадекватно“
„Да забележа видимо възбуден слон разруши моя меден месец в Тайланд, като ме накара да се чувствам неадекватно“, твърди един турист от мъжки пол по повод пътешествието си в азиатската страна.
„Моята приятелка ме държа буден – дължите ми отстъпка“
Такова оплакване е получил един хотел от свой посетител. Той се жалвал, че не е спал цяла нощ, защото приятелката му хъркала от неудобното легло и поискал отстъпка. Историята мълчи дали я е получил.
„Бременна съм заради хотела ви“
Това е напълно реално оплакване, отправено към управата на голяма хотелска верига. „Моят годеник и аз си резервирахме стая с две единични легла, но бяхме поставени в двойна стая, а сега съм бременна“, написала гневно тя.
„Нямам тен“
„Казахте ни, че ще направим хубав тен, но останахме в хотела ви цял ден и не получихме такъв“, жалва се турист на морски курорт. В същия курорт друг пък се жалвал от точно обратното: „Имам слънчево изгаряне. Те трябва да ни предупредят, че слънцето е по-силно в Мексико, отколкото в Англия. Щях да нося слънцезащитен крем, ако знаех.“
„Накарайте животните да се усмихват“
Една майка е била много разочарована след посещението си до зоологическата градина, пишейки: „Животните в зоологическата градина изглеждаха много тъжни и накараха децата ни да плачат. Не може ли да ги тренират да се усмихват?“.
„Не харесвам формата на хавлиите ви“
Един посетител се оплакал на рецепцията в хотел, че камериерката „направи хавлиите в стаята ми с формата на лебеди. Аз не обичам лебеди“.
„Мъжът ми гледаше други жени“
Недоволна жена пише до управата на морски курорт, че е изключително недоволна от мястото. „Голотата на плажа трябва да бъде забранена. Празникът ни беше разрушен, защото съпругът ми по цял ден гледаше други жени“.  За същият курорт друг турист пише „На плажа имаше твърде много дебели хора“.
„Трябва да караме ски на ски екскурзията си“
Семейство, което си е резервирало ски почивка е шокирано, че е трябва да кара ски и пише: „Отидохме на ски почивка, но не ни уведомиха, че всъщност ще трябва наистина да караме ски“. За същия зимен курорт друг турист пише: „Беше твърде студено на нашата ски ваканция“.
„Гидът ни беше твърде грозен“
Особено брутален турист е бил възмутен от неговия екскурзовод и се оплака: „Не можахме да се насладим на обиколката, тъй като нашият водач беше твърде грозен. Не можеш да се възхищаваш на красива гледка, когато гледаш лице като него.“
 

от palatka.bg

 

Всички новини »
Абонирайте се за нашите специални предложения