deltatours.bg

Как да резервирате

За да се възползвате от офертите, които Ви предлагаме в Делта Турс БГ трябва да направите няколко лесни стъпки:

Първа стъпка – Изберете си оферта от сайта  
Прегледайте нашите оферти и изберете от тях. За да улесним Вашето сърфиране в сайта имате на разположение различни филтри и подгрупи. С тяхна помощ ще може по лесно да се насочите към това, което търсите. Например изберете оферти Екзотика със самолет. Или ако имате определен бюджет бихте могли да прегледате само икономичните оферти и промоции, които му отговарят без да губите време за друго. Разбира се, бихме се радвали да прегледате повече наши предложения, ние ги подбираме и създаваме специално за Вас.

Втора стъпка – Прегледайте офертата 
Това е една важна стъпка и ние Ви препоръчваме добре да прочетете всичко, преди да вземете решение. Както Описание на офертата така и Цени по офертата. Тук имате възможност да зададете и Вашите въпроси и коментари преди да вземете окончателно решение. Едва след като сте се запознали с всички подробности можете да пристъпите към резервация. Ако имате някакви въпроси или нещо не е ясно, свържете се с нас.

Трета стъпка – Изпратете запитване или резервация
Попълнете формата за запитване и регистрация в нашия сайт и ни ги изпратете. Необходимо е да попълните всички полета, за да може запитването да бъде обработено от системата. Данните са необходими, за до може да придвижим Вашата резервация и да Ви подготвим необходимите документи, договори, бланки за резервации. Важно е да запишете валиден имейл адрес и телефон за връзка. На него ще получавате кореспонденция от нас –потвърждение на резервациите, вашите ваучери и информационния ни бюлетин, ако заявите желание за го получавате.
Четвърта стъпка – Потвърждение на резервациите и разплащания
След като получите необходимите разяснения по пътуването или пакета, който сте избрали Ви препоръчваме да се запознаете предварително с пакета документи, който ще трябва да подпишете - Договор за пътуването и Общите условия на Агенцията. Ще ги намерите в раздел Лицензии - Договор за пътуване в горната част на сайта и в раздел Общи условия в долната част на сайта. Там можете подробно да се запознаете с нашите условия за сключване на Договора като обърнете внимание на раздела ни  АНУЛИРАНЕ НА ДОГОВОР И УСЛОВИЯ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО в Общите условия за анулиране на пътуването или услугата. Добре е да изчетете информацията в Общите Условия, където сме се постарали максимално на обхванем всички казуси и условия при договарянето на едно пътуване. Разбира се, сме готови да отговорим предварително на всякакви възникнали въпроси.  Ако всичко, което предлагаме отговаря на Вашите изисквания може да пристъпите към заплащане на аванс по резервацията, или към пълното плащане, ако правитие резервация в последния момент.
Формата на заплащане на услугите е 2 вида – в брой или по банков път. Изборът на формата е Ваш, сроковете са записани в договорите за пътуването, както и нашата банкова сметка. Данни за нея може да намерите в раздела Лицензи - Банкови данни.
ВАЖНО! Направени и потвърдени резервации без постъпило плащане на авансова вноска са валидни за определен срок. Усовията и цените по тях се запазват от агенцията в следните срокове: 48 часа за самолетни програми и 5 дни за автобусни програми.
Резервации, по които няма постъпили авансови плащания до горните срокове се анулират автоматично от агенцията. Ако клиента желае да запази резервацията след този срок, е възможно да има промяна в ценовите параметри на исканата услуга, поради което резервацията се третира като нова.

След като получим аванса от Ваша страна, пристъпваме към сключване на Договора, който ще Ви бъде предоставен от нас, попълнен с вашите данни. Прочетете отново всички документи внимателно, както договора, така и общите условия, проверете Вашите лични данни за правилно попълване. Това е една от най-важните стъпки. С нея Вие сключвате реално сделката за пътуването, което сте избрали. В случай че  всичко е наред и нямате въпроси или уточнения, подпишете документите и ни ги върнете на електронната поща. Ние ще Ви ги върнем с наш подпис и печат.
Възможно е все пак по някаква причина пътуването отпадне, тогава Вие ще получите обратно пълната сума, заплатена към нас. Като Туроператор ние се ангажираме да направим всичко възможно в разумни граници да осъществим пътуванията на нашите клиенти.  При невъзможност от Ваша страна да осъществите планираното пътуване имате възможност да направите Анулация, съгласно Общите ни условия. Препоръчваме да се запознаете предварително с раздела ни Анулации на сайта, в Общите условия за анулиране на пътуването или услугата, както и внимателно да ги прочетете в договора. Делта Турс препоръчва на своите клиенти да ползват предимствата на застраховките „Отмяна на пътуване“, при които по уважителни здравословни причини имате възможност да си възстановите заплатените суми от застрахователя.


Пета стъпка – Получаване на ваучер на електронна поща  
На финала сме!
След пълното заплащане получавате Ваучера за пътуването или туристическата услуга. По Ваше желание бихте могли да го получите  на електронна поща или в офиса на фирмата. При организирани групови пътувания Вашите ваучери и документи се предоставят на водача на групата. При индивидуални пътувания на Ваучера  ще бъде отбелязано какво сте закупили от Делта Турс БГ. Принтирайте и  не забравяйте, ако има указани срокове да ги спазите.


Във Вашата резервация и почивка е вложен труда на много хора, които Ви желаят искрено да ползвате услугата с удоволствие! И ако всичко това Ви е харесало, ние от Делта Турс БГ  пак Ви очакваме при нас! 
 
 

 
Абонирайте се за нашите специални предложения