Категории
Филтър
 • Видове транспорт
Търсене

НОВА ГОДИНА 2018

Всяка година на 31-ви декември тръпнем в очакване да посрещнем поредната Нова година и това е един от най-красивите празници навсякъде по света. Настроението винаги е карнавално, празника богат на светлини фойерверки и какви ли не ярки ефекти. Шампанското е задължително, а настроението винаги неописуемо. Защо е така? Тази човешка потребност, която датира от много хилядолетия, е своеобразен ритуал за един сполучлив преход от една в друга година, придружен с надеждата, че следващата година винаги е по-добра от предходната. Посрещането на Новата година прави хората добри и щастливи. Те са склонни да дадат воля на най-положителните си чувства и това почти винаги е съвсем искрено. Всички си пожелават само хубави неща и някак лошото остава някъде далеч в отминалата година и няма никога да се върне. Поне така вярваме в този кратък момент на преход. Всяка година в последните минути на изтичането й, всеки от нас се зарича през следващата да промени някои неща и си поставяме цели, твърдо решими да  ги постигнем. Често правейки това се осланяме повече на самата надежда и късмета през идващата Нова година, а по-малко на самите себе си.  Но надеждата, че следващата ще бъде по-добра ще съществува винаги, че ще носи по-добро за всички хора по Земята. Тази надежда не умира никога и прави точно този  празник най-старият в света, празнуван още преди 4 хиляди години. Минути преди 12-тия час нека всеки си пожелае нещо хубаво и добро и да посрещне празника с много настроение.

Нашият екип Ви желае от сърце весели празници. Бъдете здрави и щастливи! 

Подреждане по:
Показване:
ТРАНСПОРТ
Показване: Списък Икони
 • НОВА ГОДИНА 2018 -ПРОЛОМ БАНЯ, СЪРБИЯ, ХОТЕЛ "РАДАН" 3*
  ПРОГРАМА: СОФИЯ-НИШ-ПРОЛОМ БАНЯ-СОФИЯ ПОТВЪРДЕНА ДАТА С АВТОБУС!!! ИМА МЕСТА И ЗА АВТОБУС И ЗА СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ!  Дата :30/12/2017 - 02/01/2018   Добре дошли в  СПА хотел "Радан" в Пролом баня. През 2017 година хотела ще предложи на своите гости една обнове..
  495.00 лв. с ДДС: 495.00 лв.
 • НОВА ГОДИНА 2018 СЪРБИЯ, ЛУКОВСКА БАНЯ-ХОТЕЛ "KOPAONIK" 3*
  АКО ТЪРСИТЕ РЕЛАКС СРЕД КРАСИВА ПРИРОДА, СПОКОЙСТВИЕ И ЛЕЧЕБНИ ГОРЕЩИ ИЗВОРИ И ВЕСЕЛ НОВОГОДИШЕН КУПОН, ТО ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО В ЛУКОВСКА БАНЯ! ПРОГРАМА: СОФИЯ-НИШ-ЛУКОВСКА БАНЯ-СОФИЯ ПОСЛЕДНИ СТАИ ЗА СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ!!! ПРИСПАДАТ СЕ 40 ЛЕВА ЗА ТРАНСПОРТ ОТ ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ В ТАБ..
  565.00 лв. с ДДС: 565.00 лв.
 • НОВА ГОДИНА 2018 –ГОЛУБАЦ НА РЕКА ДУНАВ, СЪРБИЯ
  ПРОГРАМА: СОФИЯ-ВИМЕНАЦИУМ-ГОЛУБАЦ-ЛЕПЕНСКИ ВИР-СОФИЯ - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА!  Дата :30/12/2017 - 02/01/2018   1-ви ден /30.12.2017/: Отпътуване от стадион "В.Левски” в 06:30 часа по маршрут София- Голубац. По пътя посещение на археологически парк „Виме..
  360.00 лв. с ДДС: 360.00 лв.
 • НОВА ГОДИНА КАВАЛА – ХОТЕЛ “OCEANIS” 3 *
    ОФЕРТАТА СЕ ПРЕДЛАГА САМО СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ Вид настаняване Пакет за 3 нощувки на човек в съответното помещение със закуска + Гала вечеря Пакет за 4 нощувки на човек в съответното помещение със закуска + Гала вечеря ..
  304.00 лв. с ДДС: 304.00 лв.
 • НОВА ГОДИНА 2018 В ИСТАНБУЛ
  ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ПЪТУВАНЕ ДО ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН И КОСМОПОЛИТЕН ГРАД ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ! РАЗХОДЕТЕ СЕ ДО ИСТАНБУЛ, ПОТОПЕТЕ СЕ В АТМОСФЕРАТА НА ПИЩНИ ДВОРЦИ, СВЕТЛИНИ И ПЪСТРИ БАЗАРИ, ЗАРЕДЕТЕ СЕ С ЕМОЦИЯ ПОКРАЙ ВЕЧНИЯТ БОСФОР И РОМАНТИКАТА НА НОЩНИЯ ГРАД!    За първи път в Истанбул - П..
  175.00 лв. с ДДС: 175.00 лв.
 • НОВА ГОДИНА 2018 В РУМЪНИЯ - БУКУРЕЩ
  ПРОГРАМА: Букурещ, Синая, Замъка на Дракула, Замъка Пелеш  ДА ОТПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО НОВАТА ГОДИНА В  КРАСИВАТА РУМЪНСКА СТОЛИЦА, ГОСТОПРИЕМНА И С МНОГО ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ. ОЧАКВАТ ВИ ЗАМЪЦИ СКРИТИ В ПЛАНИНИТЕ, КРАСИВИ ПЕЙЗАЖИ И ЛЕГЕНДИ, СВЪРЗАНИ С ГРАФ ДРАКУЛА, БОГАТА ТРАПЕЗА В ХОТЕЛ 4 ЗВЕЗ..
  219.00 лв. с ДДС: 219.00 лв.