Категории

FAQ

Скъпи приятели,

Без съмнение повечето от вас имат опит с вече известните сайтове за колективно пазаруване или електронни магазини. ДЕЛТА ТУРС БГ  работи до известна степен с някои от принципите на електронната  търговия, която е широко известна. Все пак може да възникнат следните често задавани въпроси от нашите клиенти:

Какво отличава ДЕЛТА ТУРС БГ от другите сайтове? - По отношение процеса на регистраци, получаване на потвърждение и ваучерите – нищо! Той е навсякъде един и същ в тези сайтове. Регистрирате се, избирате, пазарувате и плащате. За подробно описание вижте също – Как да закупите. Това, което ни отличава, че при нас ще намерите оферти, които не изискват минимум купувачи. ДЕЛТА ТУРС БГ комбинира предимствата на сайт за групово пазаруване и електронен магазин. Смятаме, че не би трябвало да лишаваме нашите потребители от възможността, да получат най-изгодните оферти. Огромното намаление не винаги е критерии за добра оферта. Поняга и редовната цена е прекалено добра и ние искаме вие да сте запознати с това.  ДЕЛТА ТУРС БГ препоръчва на своите клиенти оферти и услуги, създали сме рейтингова система с награди за нашите потребители. Стремим се да направим най-доброто за вас! И накрая – най-важното – ДЕЛТА ТУРС БТ  предлага  и собствени туристически продукти, като туроператор. Каква по-голямо доказателство  от това за нашите намерения. Нашите собствени продукти са гаранция, че ще положим максимум усилия да отговорим на очакванията и да задоволим изискванията на нашите клиенти.

Кога мога да си закупя  офертите? - Във всеки един момент докато офертата ни е валидна на сайта. Можете да го направите от къщи, от офиса или когато сте на път. Поръчката се отразява в нашата система и вие след плащането си получавате ваучера за  услугата. Условието е офертата да е В наличност при нас. Всяка една оферта се проследява от нас и Вие получавате информация за нейния статус – на какъв етап сте от поръчката, известие кога се обработва и кога е приключила.

Ще има ли и срочни оферта на сайта? - Разбира се, тези оферти наистина ще изискват минимален брой туристи, за да се осъществят. Но това винаги ще е указано при офертата, за това информирайте се внимателно и прочетете всички условия преди да купите. Ще имаме и промоционални оферти за определен период от време, ранни записвания и други облекчения при цените. Трябва да следите нашите промоции, а най-добре е да се регистрирате за Информационния ни бюлетин. Ако пък желаете да помогнете да намерем необходимия брой хора и вие също да получите голямата отстъпка, може да ни рекламирате на вашите приятели – както сайта, така и нашата фейсбук страница.

Ще присъствате ли в социалната мрежа  Facebook ? - Социлната мрежа е феномен приятели и ние ще присъстваме там. Вие можете да се присъедините към нашата страница и да следите от там топ офертите, които ще публикуваме едновременно и на сайта и на страницата. Друг начин да следите актуалната ни информация е да се абонирате за нашия бюлетин. Но ако не желаете да ви изпращаме поща, то Facebook си остава една добра възможност да следите за актуални промоции.

В какъв срок трябва да платим за избраната оферта? - Най-добре е още при решението за покупка да имате идея по какъв начин ще плащате, тъй като опцията за плащане излиза веднага след направената поръчка и натискане на бутона  Плащане. Начите на плащанията са обичайно използваните– с карта, по банка или в брой. При туристическите пътувания следва оформянето на договори за пътуване, допълнителни данни, които се изискват-така че всичко е много индивидуално. Препоръчваме Ви да прочетете добре Описание на офертата и да се запознаете с Цените – информацията се намира под самата оферта на сайта – преди да направите поръчката. Там може да ни зададете и въпроси, които не са ви ясни и ние с удоволствие ще отговорим, за да може да вземете крайното решение. Най- общо казано – плащането се извършва веднага след като сте преценили, че желаете да се възползвате от нашата оферта.

Кога и къде получавам потвърждение  след като заплатя? - Потвърждението за покупката получавате веднага на Вашия имейл адрес, с който сте регистрирани в системата на ДЕЛТА ТУРС БГ. Можете да го използате веднага, ако не е указано друго в условия по сделката. При някой видове  услуги е необходимо техническо време, за да се възползвате от Вашата покупка. При туристическите услуги, които са свързани с резервация на хотелско настаняване – потвърждението се получава до 30 минути след покупката. Организирани туристически пътувания могат да имат като условие изчакване до определена дата, за събиране на минимален брой туристи, при тези сделки се работи обикновено само с аванс, а не с плащане на цялата сума. За всички етапи на Вашата поръчка и плащания Вие получавате уведомление от нас, така че всеки момент да сте наясно с Вашата поръчка и процеса на плащане. След пълното заплащане Вие получавате съответните документи за ползване на услугата, най-често това е Ваучер, който служи като платежен документ при ползване на услугата.

До кога е валидно потвърждението? - Валидността на сделката е посочена в самото Описание на офертата и зависи от всяка конкретна покупка. Вие получавате от нас валиден ваучер, но ако партньорът е посочил срок  или има предварително условие за допълнителна резервация или данни от Ваша страна, то от Вас зависят по-нататъшните действия за реализиране на закупената оферта.

Може ли да върна вече закупен ваучер? - Може единствено и само, ако партньорът по сделката изрично е указал, че има възможност за връщане на ваучера. В противен случай сделката се счита за фактически сключена след като сте заявили, че купувате и сте я заплатили. Разбира се ние ще се стремим максимално да сме в услуга на нашите потребители и за всеки отделен случай ще се опитаме да намерим приемливо решение, което да устройва и потребителя и нашия партньор. Препоръчваме Ви да се свържете с нас при такива случаи. Също така може да се запознаете с нашите Общи условия и с раздел  Анулации, там имате възможност при определени условия да анулирате направената резервация.

Мога ли да заплатя закупената оферта директно на обекта или партньора? - Не е възможно, освен ако няма такава опция, упомената в Описание на офертата. Като правило е - няма такава възможност, но всяко правило си има изключения, а ние се стремим да бъдем достатъчно гъвкави по отношение на продажбите и обслужването на нашите клиенти.

Искам да направя подарък чрез Вашия сайт, възможно ли е? - Разбира се, трябва просто да изберете от менюто  Ваучери за подарък и да заплатите дадената оферта от Ваше име на друго лице. Системата ще отрази Вашето плащане, но ще трябва да напишете името на ползвателя на услугата. Ваучера за подарак може да бъде и част от сума, която ползвателя може да оползотвори при покупка от нашия сайт. Минималната сума за подаръчен ваучер е 25 лева.  При всякакви такива случаи бихте могли да се обърнете към нас за съвет, ние ще помогнем с красиво послание, картичка или нещо, с което бихте могли да зарадвате човека, на който подарявате, след като той направи покупката.

Не успях да използвам ваучера или части от него, мога ли да го направя при следваща покупка? - Не за съжаление. Веднъж закупен ваучера трябва да се използва до край за конкретната услуга или пътуване. Той не може да бъде пренасян като сума или части от сума за бъдещи покупки. За това Ви препоръчваме преди да закупите да се информирате добре какво купувате и дали ще го използвате, за да няма разочаровани. Нашата цел е клиентите да са доволни и пак да се върнат при нас и ще ни бъде мъчно, ако не сме успели да Ви зарадваме.

За Вас бъдещи партньори:

Как мога да се включа в партньорската програма на сайта? - Имате вече уеб сайт, той кореспондира с някоя от нашите категории, това е чудесно! ДЕЛТА ТУРС БГ предлага на своите партньори специална програма, при които Вие можете да печелите, рекламирайки нас.  Афилиейт програмите представляват форма на сътрудничество между сайта-собственик на продаваните стоки и услуги и сайта-партньор (наричан affiliate или reseller). Включването в дадена афилиейт програма обикновено става за няколко минути. Необходимо е в съответния формуляр да се попълнят някои данни - уеб адрес на сайта-партньор, име, адрес и имейл на собственика му, предпочитан начин на заплащане, като сайта-собственик предоставя кода с връзките, банерите или формулярите, който трябва просто да бъде копиран и да се разположи на страниците на сайта-партньор. След това сайта-собственик започва да изплаща на сайта-партньор определен процент комисионна за всяка реализирана продажба, при условие, че клиента е влязъл в магазина кликайки върху връзките или банерите в сайта-партньор. Винаги сме готови да преотстъпим част от нашата печалба, за свършена работа. Самите ние участваме в такива програми и ще продължим да го правим.  При продажбите в интернет е важен обема от сделки, а не непременно най-високият процент печелба. Уеб-пространството е един огромен интегриран магазин с милиони възможности. Използвайте ги чрез тези програми. Всичко може да Ви носи пари. Комисионните са в зависимост от регистрираните реални продажби – Колкото повече-толкова повече! За подробности свържете се с нас! Комисионните се изплащат при достигнат обем от минимум  100 лева.

Как може да станете наш партньор в продажбите на сайта? - Изгответе Вашите най-добри оферти и се свържете с нас за Договор. Опишете всичко, което искате да стигне до Вашите бъдещи клиенти. Залагайте на разумните цени и печелете от оборот. Никога не вписвайте подвеждаща информация за клиента. Ние проверяваме офертите, защото сме длъжни да пазим нашето и Вашето добро име.  Промотирайте само сигурни оферти, нещо което имате или сте готови да направите за потребителите.  Чрез нас Вашите оферти на редовни или промоционални цени ще стигнат до повече потребители. Бонуса от нас е, че новите Ви оферти ще излизат в челните позиции на най-новите ни предложения. В случай, че Вашата оферта е сред най-продаваните, това ще бъде видно за всеки потребител. Ако все пак имате нужда от  помощ – обърнете се към нас за съвет, консултация или сътрудничество. Ние сме насреща, защото

-          В наше лице Вие ще имате един коректен партньор –консултант, търговец и промоутър,

-          Ние ще рекламираме Вашите услуги и туристически пакети по всякакви възможни начини -докато си почивате ние пак ще работим за Вашия бизнес,

-          Създали сме рейтингова система за оценка на Вашите оферти от потребителите, които показват кои предложения са в Топ дестинациите,

-          Създали сме система „Trust sign”-проверени и доверени партньори, за които гарантираме на  100 % и ние ще се радваме Вие да сте сред тях,

-          Ако имате нужда от пряка реклама, ние ще Ви помогнем да я изготвите на най-добри цени.

Ние уважаваме бизнеса на всеки, но все пак си оставаме специализиран сайт за туристически услуги. Към нас можете да се обърнете ако сте:  Туроператорска агенция, Хотел, Апартхотел, Ваканционно селище,  Хижа, Къмпинг,  Спортен център,  СПА и релакс комплекс, Парти център, Клуб за приключения и екстремни спортове, Рент-а-кар и всичко свързано с туризъм и отдих.Условията са – да има какво да предложите, да желаете да го промотирате на голям кръг от хора, да се съгласите с нашите общи условия и договорни клаузи.

Надяваме се, че сме успели да Ви отговорим на най-честите въпроси, но ако все пак се интересувате от нещо друго конкретно, можете да се свържете с нас. В Контакти има начините как да направите това.  Можете също така да оставяте своите коментари, препоръки или желания относно това какво бихте искали да Ви предложим и какво не намирате в нашия сайт. Вашето мнение е важно за нас и ние ще се отнесем с внимание към всеки въпрос!