Категории

Как да закупите

За да се възползвате от офертите, които Ви предлагаме в Делта Турс БГ трябва да направите няколко лесни стъпки.

Първа стъпка – Регистрация      

Регистрирайте се в нашият сайт с потребителско име и парола, като потребителското име е Ваш валиден имейл адрес. На него ще получавате кореспонденция от нас –вашите ваучери и информационния ни бюлетин, ако заявите желание за го получавате. Паролата си избирате Вие за да я запомните лесно, но все пак е желателно да се състои от повече символи, за да е защитенa.

Втора стъпка – Изберете си оферта  

Прегледайте нашите оферти и изберете от тях. За да улесним Вашето сърфиране в сайта имате на разположение различни филтри и подгрупи. С тяхна помощ ще може по лесно да се насочите към това, което търсите. Например изберете оферти Екзотика със самолет. Или ако имате определен бюджет бихте могли да прегледате само икономичните оферти и промоции, които му отговарят без да губите време за друго. Разбира се, бихме се радвали да прегледате повече наши предложения, ние ги подбираме и създаваме специално за Вас.

Трета стъпка – Прегледайте офертата 

Това е една важна стъпка и ние Ви препоръчваме добре да прочетете всичко, преди да вземете решение. Както Описание на офертата така и Цени по офертата. Тук имате възможност да зададете и Вашите въпроси и коментари преди да вземете окончателно решение за покупка. Едва след като сте се запознали с всички подробности можете да пристъпите към пазаруване. Ако имате някакви въпроси или нещо не е ясно, свържете се с нас. Това е важно, когато избирате за правилния избор на офертата.

Четвърта стъпка – Изберете оферта, количество и извършете плащане

Това е една от най-важните стъпки. С нея Вие сключвате реално онлайн сделката за покупката на услуга или пътуване, което сте избрали. Количеството на стоката или услугата въвеждате във Вашата виртуална кошница  

Това става чрез бутона В кошницата, след като сте се убедили, че услугата е налична.

Във формата за плащане въвеждате желания от Вас начин на плащане, електронно плащане, банков превод – в зависимост от опциите, които се позволени. Ако плащате с карта  внимателно въвеждайте данните от Вашата карта. След като попълните всичко – потвърдете плащането.

Ако все пак по някаква причина пътуването отпадне, то Вие ще получите обратно пълната сума, заплатена от Вас. При невъзможност от Ваша страна да осъществите планираното пътуване имате възможност да направите Анулация, съгласно Общите ни условия. Препоръчваме да се запознаете предварително с раздела ни Анулации на сайта, както и с Общите условия за анулиране на пътуването или услугата.

Пета стъпка – Получаване на потвърждение и ваучер на електронна поща  

На финала сме ! Следва потвърждение на Вашата покупка или резервация, което Вие получавате на електронната си поща. След пълното заплащане получавате Ваучера за пътуването или туристическата услуга. По Ваше желание бихте могли да го получите  на електронна поща или в офиса на фирмата. На Ваучера  ще бъде отбелязано какво сте закупили от Делта Турс БГ. Принтирайте и  не забравяйте, ако има указани срокове да ги спазите. Във Вашата покупка е вложен труда на много хора, които Ви желаят искрено да ползвате услугата с удоволствие! И ако всичко това Ви е харесало, ние от Делта Турс БГ  пак Ви очакваме при нас!