Категории

Рейтинги

ДЕЛТА ТУРС БГ ще следи ежедневно за рейтинга на дадена  оферта. Тя ще се оценява по определена система, която включва няколко компонента.

-          Брой продажби;

-          Брой положителни оценки и коментари;

-          Брой посещения и добавяне в Любими;

-          Брой харесвания в социалните мрежи.

Ние от наша страна се ангажираме да осигурим на всяко едно предложение равен брой възможности да участва в нашата класация. Рекламата, която зависи от нас ще бъде осигурена за всяка новопостъпваща оферта по равно. Всичко останало е в ръцете на потребителя.Рейтинговата система на ДЕЛТА ТУРС БГ е базирана на оценката със звезди. Под всяка оферта има посочен рейтинг със   . Там е и мястото за коментари по предложенията.Така ще може да следите кои оферти са получили висока оценка от нашите потребители и ще имате възможността да се възползвате от тях.

Защо е добре за нашите клиенти да се възползват точно от тези предложения?  - ВНИМАНИЕ!!! - Всеки потребител –наш клиент, който успее да се класира и закупи 5 звездна оферта участва в специалната томбола на ДЕЛТА ТУРС БГ за големите награди –екскурзии в чужбина, луксозни хотели, приключения и много други. В томболата могат да участват само потребители навършили 18 годишна възраст. Тя ще се бъде изтеглена от базата данни на потребителите на конкретната оферта и ще бъде обявена на сайта на ДЕЛТА ТУРС БГ В Горещи оферти. Там ще може да се информирате също за предложенията, които към момента имат висок рейтинг и са оценени като 5 звезди от Вас и от нас. Единственият начин, уважаеми потребители, да сте информирани за появата на тези оферти и да ги закупите е като следите всеки ден предложенията в нашия сайт, рубриката – Горещи оферти, да следите нашата Facebook страница, или още по-лесно се абонирате за нашият онлайн  бюлетин.  Тези предложения ще се появяват на първа позиция в бюлетина  ще се появява линк към офертата с надпис:

ВНИМАНИЕ!!! 5 ЗВЕЗДИ НА ХОРИЗОНТА!!! ПОБЪРЗАЙТЕ!!!

Другият показател, по който ще следим всички предложения е свързан с оферти от партньорската ни мрежа. Със знака  „Trust sign” ще бъдат удостоявани оферти и предложения от партньори, на които ДЕЛТА ТУРС БГ   гласува особено високо доверие. Те могат да бъдат такива, с които нашият екип работи от по-продължително време и се е убедил в тяхната коректност и прецизност. Или нови за нас партньори, показали в хода на работата – корекност, акуратност, безупречно изпълнение.

Целта ни е да постигнем 100 % присъствие на оферти с този знак на сайта ни, за нас това би бил най-големият успех и награда.

Знакът   ще бъде видим за всички потребители в сайта, поставен в горният ляв ъгъл на всяко предложение.