Категории
Намаления
Филтър
  • Видове транспорт
Търсене

ЛЕТНИ ПОЧИВКИ В АЛБАНИЯ - СТРАНАТА НА ОРЛИТЕ - HOTEL "LEONARDO" 4*

560.00 Brand New 0 Out of stock
Туроператор: Автобус
Код на програма: Product P-160
Наличност:
Pre-Order
Цена: 560.00 лв.
Price in Euro: 283.36€ с ДДС: 560.00 лв.

 

 ПРОГРАМА СОФИЯ-ДУРЪС-ТИРАНА-КРУЯ-ШКОДРА-БЕРАТ-СОФИЯ 

8 ДНЕВНА АВТОБУСНА ПОЧИВКА/7 НОЩУВКИ БЕЗ НОЩЕН ПРЕХОД

Дати на тръгване: Тръгване всяка събота от 24.06 до 09.09.2017 год. Гарантирани стаи, незабавно потвърждение!

1-ви ден/събота/София-Охрид-Дуръс
Отпътуване в 06.00 ч. от паркинга пред стадион "Васил Левски", София за Албания по маршрут София–Кюстендил–Гюешево–Скопие-Охрид-Дуръс (610 км). Пътуване с лицензиран, комфортен автобус. По пътя-
Бонус: посещение на Охрид (Македония) и свободно време за обяд или разходка в стария град. Отпътуване за Дуръс – град с древна история, разположен на брега на Адриатическо море. Дуръс е познат още като Драч в славянските страни. По време на Втората световна война е столица на Албания, а днес е втория по големина град, най-голямо пристанище и най-голям морски курорт с множество хотели и над 15 км плажна ивица. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден /неделя/ Свободен ден
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Обяд и вечеря в хотела. Нощувка.

3-ти ден /понеделник/ Тирана - Круя
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или по желание екскурзия до столицата Тирана и Круя. Отпътуване за 
Круя – градът, чието име означава „пролет”, е известен като роден за националния герой на Албания Скендербег, живял в началото на XV век. Емблематичен за Круя е замъкът-крепост, който през Средновековието е защитавал цялата област от нашествията на османските войски. Свободно време за разглеждане на музея /входни такси се заплащат на място/. Отпътуване за столицата Тирана. Тирана е най-големият град в Албания, разположен на брега на река Ишми и нейна столица от 1920 година. След свалянето на режима на Енвер Ходжа града бързо се променя динамично и се превръща в търговски и туристически център. Новите сгради от алуминий и стъкло се издигат до старите джамии и паметници в центъра на града, множество кафенета и бутици са разположени главно в района Блоку – мястото, където Енвер Ходжа е живял и някога е било извън града. Централния площад носи името на Скендербег – национален герой, който за кратко време успява да постигне независимостта на Албания от Османската империя. Туристическа програма в столицата на Албания с автобус и пешеходно–разглеждат се (отвън): старата часовникова кула, шарената джамия „Етем бей”, Парламента, централния площад с паметника на Скендербег, сградите на министерствата, националния исторически музей, операта, мавзолея и резиденцията на Енвер Ходжа, Държавния университет, новия Sky center и други забележителности. Свободно време.Отпътуване за Дуръс в 18:00 часа. Връщане в хотела в за вечеря. Нощувка.

4-ти ден /вторник/ Дуръс
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или по желание посещение на град Дуръс и туристическа програма в града. Обяд в хотела. След обяд отпътуване за центъра 
на гр. Дуръс с разглеждане отвън на „Свeти Павел” и "Свети Асти", Венецианската кула, православната църква, руините на крепостните стени, амфитеатъра от римско време (по желание в свободното време може да се разгледа и от вътре - заплаща се вход 3 евро).Отпътуване към хотела в 18:00 часа.  Вечеря. Нощувка.

5-ти ден /сряда/ Шкодра- Улцин /Черна гора/
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или по желание целодневна екскурзия до крепостта Шкодра и град Улцин в Черна гора. Отпътуване след закуска от хотела към Шкодра – град в Албания в близост до границата с Черна гора, разположен на Шкодренското езеро, в красива местност, при сливането на река Дрин с река Бояна, които образуват красиви водни огледала.
 На 130 метров каменист хълм в близост до град Шкодра се простират руините на шкодренската крепост Розафа, основана от илирите, възстановен от венецианците и османците. Легендата разказва, че Розафа е била жена, доброволно жертвана и погребана в укрепленията,за да подържа  здравината и структурата на техните стени. Посещение на крепостта и свободно време за снимки в красивата местност.Отпътуване за Черна гора към град Улцин. Старият град притежава впечатляваща архитектура в източен стил и предлага красив изглед към брега и плажа. Свободно време за разглеждане на града и плаж. Отпътуване обратно за Албания. Пристигане в хотела. Вечеря. Нощувка.

6-ти ден /четвъртък/ Берат
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка или по желание полудневна екскурзия до Берат. Обяд в хотела. След обяда отпътуване за 
Берат/Белиград – наричан „градът на хилядите прозорци” или „културно-историческото сърце на Албания” град-музей с древна история, включен в списъка за световнотокултурно и природно носледство на ЮНЕСКО, тясно свързан с българската история. Берат е разположен на десния бряг на албанската река Осум в близост до планината Томор. Датира от IV век пр.н.е. и няколко века по-късно е бил част от Първото и Второто българско царство. Запазени са много православни църкви, както и гроба на паметни за българската история имена – Свети Йоан Владимир, Свети Горазд и Свети Ангеларий – ученици на Кирил и Методи. Градът запазва славянското си име Белиград до XVII век. Днес на най-високата точка са запазени останки на средновековна българска крепост. Туристическа обиколка в Стария град: Крепостта, Музея на Онуфри, Етнографския музей и други (входните такси се заплащат отделно). Свободно време. Отпътуване за Дуръс в 18:00 часа. Връщане в хотела за вечеря.Нощувка.

7-ми ден /петък/ Свободен ден
Закуска. Свободен ден за плаж и почивка. Обяд и вечеря в хотела. Нощувка.

8-ми ден /събота/ Дуръс –Скопие - София
Закуска. Отпътуване за България. По пътя-
Бонус: посещение на град Скопие (Македония) и свободно време в македонската столица –посещение на „старата скопска чаршия” и разходка из новоизградения център на града. Пристигане в София късно вечерта.

HOTEL  „LEONARDO” 4* http://leonardo-hotel-durres.durres.hotels-al.com/

►много добра all inclusive програма
►безплатни чадъри и шезлонги на плажа и на басейна
►безплатен паркинг
►безплатен безжичен интернет в стаите, в ресторанта и на басейна на хотела.
►изхранването на шведска маса с напитки

 

Вид настаняване на ALL inclusive – закуска, обяд и вечеря с напитки

 17.06-24.06
ограничени места
24.06-01.07
няма места
 

  01.07-08.07
няма места
 08.07-15.07
1 стая

15.07-22.07
2 стаи
22.07-29.07
няма места 

29.07-05.08
няма места
05.08-12.08
няма места
12.08-19.08
няма места
  19.08-26.08
няма места 

 26.08-02.09
 няма места
 02.09-09.09
няма места

09.09-16.09
няма  места

На човек в двойна стая изглед паркинг

 

560 лв

 

560 лв
630 лв

660 лв

580 лв

560 лв

На човек в двойна стая изглед басейн

580 лв

650 лв

680 лв

600 лв

580 лв

3-ти възрастен на доп.легло в двойна стая

485 лв

560 лв

590 лв

505 лв

485 лв

Дете от 0 до 4,99 год. с двама възрастни в стая

124 лв

124 лв

124 лв

124 лв

124 лв

Дете от 5 до 11,99 год. с двама възрастни в стая

360 лв

395 лв

425 лв

385 лв

360 лв

Дете от 0-11,99 год. с един възрастен в стая

435 лв

505 лв

535 лв

455 лв

435 лв

Единично настаняване в двойна стая

840 лв

970 лв

1000 лв

860 лв

840 лв

За пътуване със собствен транспорт – от пакетните цени се приспадат 60 лв на човек и не се включва медицинска застраховка.

Цената включва:
 Транспорт с лицензиран комфортен автобус;
 Всички пътни и магистрални такси;
 7 нощувки на all inclusive /закуска, обяд, вечеря, напитки/ в хотел “LEONARDO” 4* http://leonardo-hotel-durres.durres.hotels-al.com/;
 Медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 5 000 евро;
♥ Бонус – посещение на Охрид (Македония) на отиване;
♥ Бонус – посещение на Скопие (Македония) на връщане;
 Водач/представител от фирмата по време на цялото пътуване и престой в Албания.

Цената НЕ включва:
Курортна общинска такса за престоя, както следва: възрастен – 7 евро, младежи от 12 до 17,99 год. 3,50 евро, деца до 12 год. са осбободени от такса;
 Допълнителни екскурзии:
- ТИРАНА И КРУЯ : цена на екскурзията: 60 лева при минимум 25 желаещи
- ДУРЪС: цена на екскурзията: 20 лева при минимум 25 желаещи
- ШКОДРА И УЛЦИН: цена на екскурзията: 70 лева при минимум 25 желаещи
- БЕРАТ : цена на екскурзията: 30 лева  при минимум 25 желаещи;

 Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 40 лева на човек;
Доплащане за мед.застраховка зa лица от 2 до 5 год. и от  64 до 75 год. години имат доплащане на застрахователна премия – 8.00 лева за целия престой.
Лица до 2 год. и над 75 год. се застраховат по индивидуално изчислена застрахователна премия

Разходи от личен характер;
 Входни такси за посещаваните музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт.Входните таски на посещаваните обекти са ориентировъчни. Туроператора не носи отговорност за евентуалната им промяна от местните власти.
-Крепостта в Берат - 100 албански леки /≈ 1,5лв./
-Музей на Онуфри в Берат - 200 албански леки /≈ 3лв./
-Етнографкият музей в Берат - 200 албански леки /≈ 3лв./
-Музеят на Скендербег в Круя - 200 албански леки /≈ 3лв./

Минимален брой туристи за провеждане на екскурзиите – 25 човека, при по-малка бройка екскурзията може да се проведе, но с не по-малко от 10 туриста, като цената се преизчислява.

 

Трансфери по програмата: 
-ДОПЛАЩАНЕ ЗА ОТПЪТУВАНЕ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 35лв / при мин 10 туристи - за информация и подробности, моля свържете се с офиса
-ДОПЛАЩАНЕ ЗА ОТПЪТУВАНЕ ОТ ПЛЕВЕН/ ЛОВЕЧ - 35лв / при мин 10 туристи - за информация и подробности, моля свържете се с офиса
-
ДОПЛАЩАНЕ ЗА ОТПЪТУВАНЕ ОТ ПЛОВДИВ/ ПАЗАРДЖИК – 35 лв/ при мин 10 туристи  - за информация и подробности, моля свържете се с офис

Туристи от градовете Перник, Дупница,  могат да се качат по пътя на автобуса, на удобни места, без да се налага придвижване до София.

ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ НА 3-ТЕ ЕКСКУРЗИИ – ТИРАНА-КРУЯ, ШКОДРА-УЛЦИН И БЕРАТ – БОНУС – БЕЗПЛАТНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ДУРЪС!

Описание на хотела:
Хотел Leonardo 4* се намира до частен плаж с безплатни шезлонги и чадъри, на девет километра от центъра на Дуръс. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi достъп и безплатен паркинг. Освен това се предлагат ресторант, фитнес център и климатизирани помещения за настаняване. В градината хотела разполага с басейн със сладка вода.Всички 107 стаи и суити са добре обзаведени, с плоскоекранен телевиозр с кабелни програми и сейф. Всяко помещение за настаняване има самостоятелна баня с душ или вана. Дуръс се намира на 12 км от хотела.

All inclusive програма: ЗАКУСКА - от 08:00 до 10:00 часа, напитки-кафе, мляко, чай, сокове, вода. ОБЯД – от 13:00 до 15:00 часа. СНАКС – от 16:30 до 17:30 часа – различни видове мини пиц, брускети, тостове, кексове и други. ВЕЧЕРЯ – от 19:00 до 21:00 часа. НАПИТКИ – от 10:00 до 22:00 часа – чай, кафе, плодови сокове, кока-кола, фанта, червено вино, ракия, традиционна ракия от орехи, коняк Скендербек, сладолед. Чадъри и шезлонги-безплатно на плажа.

Минимален брой записани туристи: няма /програмата е гарантирана!
Начин на плащане: Заплащане в брой или по банков път:
-авансово плащане – 50% от  пакетната цена при записване. Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристическо пътуване с клиент и заплащане на авансовата сума до 2 работни дни след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана. Доплащане – до 14 дни преди датата на отпътуване.
Необходими документи: лична карта или международен паспорт; за деца под 18 г., които не пътуват с двамата  родители–нотариално заверена  декларация от тях (оригинал и ксеро копие). Няма  допълнителни визови, санитарни  и медицински изисквания за страната. Пакетните цени са окончателни и  не се предвиждат промени на цените по тази програма.
Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Македония и Албания поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини.Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл.97 от Закона за туризма „Отговорност на туроператора“със ЗД „Евроинс“ АД  и номерът на застрахователната полица е: 03700100001051/08.10.2016.

Делта Турс препоръчва на своите клиенти да сключат допълнителна Застраховка „Отказ от пътуване“, за покриване на разходите в случай на невъзможност за осъществяване на пътуването.

Полезна информация:
Посолство на Република България в Албания
Адрес:                Rruga Skenderbeu 12, Tirana, Albania
Телефон:           +355 4 22 33 155, +355 4 22 32 906, Факс: +355 4 22 32 272
Телефон с гласова поща за предоставяне на информация за консулски услуги и за подаване на сигнали от граждани: +355 4 22 69 243
Работно време:  08.00-15.00ч.,
Дежурни телефони в извънработно време: +355 42 233 155, +355 42 232 906

ЗАБЕЛЕЖКА: ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ПОЧИВКИ ПО ГОРНАТА ОФЕРТА, МОЛЯ ДА СЕ СВЪРЗВАТЕ С АГЕНЦИЯТА ИЛИ ДА НИ ПИШЕТЕ НА ЕЛЕКТРОННАТА ПОЩА, ПРЕЗ САЙТА ПОЧИВКИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ РЕЗЕРВИРАНИ!

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Свързани продукти