Категории
Филтър
 • Видове транспорт
Търсене

Собствен транспорт

Собствен транспорт
Подреждане по:
Показване:
ТРАНСПОРТ
Показване: Списък Икони
 • НОВА ГОДИНА В СОЛУН, ХОТЕЛ "PORTO PALACE" 5*
  ОФЕРТАТА СЕ ПРЕДЛАГА САМО СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ      Вид настаняване Пакет за 3 нощувки на човек в съответното помещение на закуска Пакет за 3 нощувки на човек в съответното помещение на закуска и вечеря Еди..
  390.00 лв. с ДДС: 390.00 лв.
 • НОВА ГОДИНА КАВАЛА – ХОТЕЛ “OCEANIS” 3 *
    ОФЕРТАТА СЕ ПРЕДЛАГА САМО СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ Вид настаняване Пакет за 3 нощувки на човек в съответното помещение със закуска + Гала вечеря Пакет за 4 нощувки на човек в съответното помещение със закуска + Гала вечеря ..
  304.00 лв. с ДДС: 304.00 лв.
 • НОВА ГОДИНА ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ – ХОТЕЛ “MEDITERRANEAN VILLAGE’’5*
  ОФЕРТАТА СЕ ПРЕДЛАГА САМО СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ    Вид настаняване Пакет за 3 нощувки на човек в съответното помещение със закуска и вечеря Пакет за 4 нощувки на човек в съответното помещение със закуска и вечеря   ..
  499.00 лв. с ДДС: 499.00 лв.
 • НОВА ГОДИНА АЛЕКСАНДРУПОЛИ – ХОТЕЛ “THRAKI PALACE’’4*+
    ОФЕРТАТА СЕ ПРЕДЛАГА САМО СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ Вид настаняване Пакет за 2 нощувки на стая в съответното помещение със закуска Пакет за 3 нощувки на стая в съответното помещение със закуска В единична стая  ..
  715.00 лв. с ДДС: 715.00 лв.
 • НОВА ГОДИНА АЛЕКСАНДРУПОЛИ – ХОТЕЛ “ASTIR EGNATIA’’5*
  ОФЕРТАТА СЕ ПРЕДЛАГА САМО СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ Вид настаняване Пакет за 3 нощувки на човек в съответното помещение със закуска /BB/ Пакет за 3 нощувки на човек в съответното помещение със закуска и вечеря /НB/ В Ег..
  348.00 лв. с ДДС: 348.00 лв.
 • НОВА ГОДИНА КАВАЛА – ХОТЕЛ “LUCY KAVALA” 5 *
  ОФЕРТАТА СЕ ПРЕДЛАГА САМО СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ Вид настаняване Пакет за 3 нощувки на човек в съответното помещение със закуска Пакет за 3 нощувки на човек в съответното помещение със закуска и вечеря В двойна супериор с гледка к..
  353.00 лв. с ДДС: 353.00 лв.