Категории
Намаления
Филтър
  • Видове транспорт
Търсене

ЯПОНИЯ И МАГИЯТА НА ЦЪФНАЛИТЕ ВИШНИ

5988.00 Brand New 4 In stock! Order now!
Туроператор: Самолет
Код на програма: Product E-183
Наличност:
ДА
Цена: 5,988.00 лв.
Price in Euro: 3,029.93€ с ДДС: 5,988.00 лв.
Този продукт има минимално к-во на поръчка 2

ЯПОНИЯ И МАГИЯТА НА ЦЪФНАЛИТЕ ВИШНИ

Токио-Никко-Фуджи-Хаконе-Киото-Осака-Нара-о.Мияджима-Йокохама-Токио

01.04-10.04.2017-ПОТВЪРДЕНА ДАТА!
10 дни/7 нощувки

1-ви ден/събота/:Среща на летище София, Терминал 2 в 19:40 ч. и отпътуване за Истанбул с Turkish Airlines в 21:40  ч. Кацане на летището в Истанбул в 23:05 ч.

2-ри ден/неделя/:В 01:40 ч. Полет за Токио с Turkish Airlines.  Кацане на летище Нарита в 19:30 ч. в Токио – динамичен, модерен мегаполис с над 13 милионно население. Разположен на „края на Азия”, на брега на Тихия океан, Токио е град на контрастите. Оживен трафик по магистралите и булевардите, неонови светлинни реклами, забързани тълпи по улиците - японската столица притежава всички черти на модерния град от 21-ви век. Но отвъд шума и движението, Токио е запазил своето очарование от отминалите векове. Можете да се разходите по малките улички на един „различен” град, изпълнен с храмове, светилища и хармония. Посрещане oт фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване в хотел 3*. Свободно време. Нощувка.

3-ти ден/понеделник/:Закуска.Целодневна панорамна обиколка на Токио с екскурзовод на руски език и включен обяд . Историческия район Асакуса, където се е съхранил аромата на древно Токио, посещение на един от най-старите будистки храмове Сенсоджи. Улицата със сувенирните магазини Нака Мисе – където са се съхранили и много национални занаяти. Разходка в парка Хамарикю – забележителност на този парк са водоемите с морска вода, нивото на които се мени в зависимост от приливите и отливите. Разходка по рибния пазар Цикуджи – най-големият в Япония. Посещение на изкуственият остров в Токийския залив Одайба. Панорамен вид на Токио и Токийския залив със статуята на свободата. Разходка по една от най-скъпите улици в света – Гиндза. Площада на Императорския дворец в историческия център на града. Посещение на величествения синтоитски храм Мейджи Джингу – посветен на император Муцухито основателя на съвременна Япония. Свободно време. Нощувка.

4-ти ден/вторник/:Закуска. Пълен туристически ден в националния парк Фуджи – Хаконе с екскурзовод на руски език и включен обяд.  Националният парк е известен с горещите си извори, живописната природа и прекрасната панорама към пламнината Фуджи. Екскурзията започва с изкачване към планината, която се явява символ на Япония ( изкачването ще е с автобус ). Планината е обградена от 5 живописни езера – затова този район още се нарича и Фуджигоко ( петте езера на Фуджи). Следващият пункт от нашата програма е отпътуване към езерото Кавагучико и изкачване  с лифт по пътя Качи Качи към близката планина Тендзо на 1000 м над морско равнище. От панораманата площадка се открива прекрасна гледка към Фуджи и езерата. Отпътуване към националния парк Фуджи – Хаконе в района на горещите извори. От древни времена Хаконе е популярен сред местните жители не само заради красивата си природа, но и заради горещите извори. Посещение на храма «Духа на езерото» - един от най-древните храмове в Япония. Това светилище, което съхранява много реликви, един път на няколко години  го посещава императорът с неговото семейство. След завършване на екскурзията трансфер до гарата Одавара и отпътуване за Осака със влака стрела Шинкансен. Посрещане на гарата в Осака от екскурзовода и трансфер до хотела. Нощувка.

5-ти ден/сряда/: Закуска. Пълен туристически ден Осака – Нара – Осака с екскурзовод на руски език и включен обяд. Екскурзията ще започне с сити тур в Осака - третият по големина град в Япония, разположен на остров Хоншу на мястото, където река Осака се влива в залива Джодо. Посещение на Замъкът Осака - построен през 1576 година. Ще имате и време и да се разходите по оживената търговска улица Дотонбори сред пъстроцветни магазинчета и ресторанти. Отпътуване за  Нара. Това е първата столица на Япония, като града е основан през 8-ми век. Парка на Нара се намира в центъра на града и в него за съсредотоени повечето забележителности. Парка е място където свободно се разхождат хиляди елени. В шинтоизмът елените се смятат за посланници на боговете, затова освен символ на града тук много ги почитат. Ще посетите древния храм Тодайджи /Великият източен храм/, построен по средата на 8 в. Тук се намира най-голямата дървена статуя на Буда и светилището Касуга Тайша, едно от трите най-почитани шинтоитски гробници в Япония. Връщане в Оска. Свободно време. Нощувка.

6-ти ден/четвъртък/: Закуска. Пълен туристически ден Осака – остров Мияджима – Осака с екскурзовод на руски език и включен обяд.7:30 тръгване от хотела до влака, който направо ще ви отведе до Хирошима. Пристигане в Хирошима и отпътуване до остров Миядзима ( известен като острова на Храма ). До острова ще стигнем с корабче с което пътуването трае 45 мин. По време на круиза ще се насладите на прекрасни гледки към залива и острова. Забележителностите на острова включват светинята на Япония Шинтоитското светилище Ицукушима, което е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО.  Острова се смята за свещен, тук не се секат дървета и свободно се разхождат елени и маймуни. Отпътуване с влака от Хирошима за Осака. Връщане в хотела. Нощувка.

7-ми ден/петък/:Закуска. Осака – Киото – Токио. Туристическа програма в Киото с екскурзовод на руски език и включен обяд. По настоящем Киото е известен исторически и културен център, в който са запазени над 4000 шинтоитски и будистки храма. Въпреки че е модерен град с население от 1,5 млн. души, той до голяма степен е запазил стария си архитектурен стил. Ще посетите замъка Ниджо, построен през 1603 г. от един от най-могъщите шогуни - Токугава Йеясу, като символ на неговата военна и политическа мощ. Обиколката продължава с посещение на Императорския дворец. Храма Рьоанджи „Градината на Щастието“Посещение на музея на Кимоното, замъка Нидзе с великолепната си японска градина. Посещение на Златния храм “Кинкакуджи”, построен в края на 14 век в три различни архитектурни стила – дворцов, стил на самурайския дом и стил на Дзен-будистки храм. След програмата в Киото отпътуване за Токио Пътуване с влак JR супер-експрес / продължителност 2 часа /. Пристигане в Токио среща с екскурзовода и трансфер до хотела. Нощувка.

8-ми ден/събота/:Закуска.Еднодневна екскурзия до националния парк Никко с екскурзовод на руски език и включен обяд. Този ден ви очаква едно незабравимо пътуване до националният парк Никко – наричат го ''Диаманта на Япония'' . Националния парк е богат на природни забележителности през цялата година. През есентта в  парка ще се полюбувате на момиджи – хълмове осеяни с червени кленове, през есентта тук сакурата е  необичайно красива. Парка е известен и с горещите си извори. Тук се намират и Бронзовата пагода Ходо и няколко храма, сред които най-голямият дървен храм. Свещеният мост Синке – ще ви посрещне още на входа и принадлежи на древния храм Футура. Мостът се смята за един от най-красивите в Япония. Императорската вила Тамозава – тук са живяли много членове на императорското семейство в течение на 3 века. Вилата впечатлява с размерите си, 30 000 кв. метра разкош в традиционния стил Едо от периода Меджи. Връщане в Хотела. Нощувка.

9-ти ден/неделя/: Закуска. Свободен ден за шопинг индивидуална програма или еднодневна екскурзия срещу заплащане по желание до Камакура –Йокохама с екскурзовод на руски език и включен обяд. Камакура старата столица на Япония и град спътник на Токио. Храма Цуругаока – обграден от дърветата сакура. Много живописен по всяко време на годината. Храма Хасе Канон. Главната забележителност  на Камакура е Котоку-ин будистки храм на сектата Джодо в Град. Камакура. Известен е с голямата си будистка статуя, която е открито изображение на Амида Буда – една от най-известните будистки фигури в Япония. Направена от бронз, статуята на Великият Буда е висока над 13 метра и тежи близо 93 тона. Разходка по брега на Тихия океан. Отпътуване за Йокохама, градът е първото пристанище, което започва да приема чужди кораби. Днес се явява вторият  по големина град в Япония. Разходка в модерният район Минато Мирай пристанището на бъдещето – тук ще видите интересни дизайнерски идеи. На площада на Кралицата има множество разнообразни магазинчета. Посещение на една от най-живописните градини на Япония – Сенкей, тази градина е национален паметник на Япония. В 18:30  ч Трансфер до летище Нарита. В 22:30 ч Полет до Истанбул с Turkish Airlines   

10-ти ден /понеделник/: Кацане на летището в Истанбул в 05:15ч. В 07:50 ч излитане от Истанбул с Turkish Airlines  за България.  В 09:05ч. кацане на летище София Терминал 2.

Легло в двойна стая

5988 лева

Самостоятелна Стая

6478 лева


Цената включва:
Самолетни билети по направлението: София –Истанбул- Токио – Истанбул – София с полет на Turkish  Airlines
♣  Всички летищни такси по полетите на стойност 98 евро към 15.11.2016г. Летищните такси  подлежат на препотвърждение 1 месец преди заминаването.
  Билети за влака стрела :
  Фуджи – Осака
  Киото - Токио
  Всички трансфери летище – хотел – летище.
  2 нощувки в хотел 3* APA Hotel Shiomi ekimae или подобен в Токио.
  2 закуски в хотела.
  3 нощувки  в хотел 3* APA Villa Hotel Osaka-Tanimachi или подобен в Осака.
  3 закуски в хотела.
  2 нощувки в хотел 3* APA Hotel Shiomi ekimae  или подобен в Токио.
  2 закуски в хотела.
  6 обяда по време на екскурзиите включени в програмата
  Целодневна панорамна обиколка на Токио с включен обяд.
  Пълен туристически ден в националния парк Фуджи – Хаконе (изкачване  с лифт по пътя Качи Качи с включен обяд)
  Пълен Туристически ден в старата столица Нара с вкключени такси за обектите и включен обяд.
  Екскурзия до остров Мияджима с корабче с включени такси за обектите и включен обяд.
  Туристическа програма в Киото с включени такси за обектите и включен обяд.
  Туристическа програма в Никко  с включени такси за обектите и включен обяд.
  Туристическа програма по цялото пътуване с включени всички входни такси.
  Местен екскурзовод на руски език по време на туровете в Япония. Осигурен превод.
♣  Водач – екскурзовод, от България
  Медицинска застраховка с покритие  20 000 евро.

 Цената не включва:
   ♥
 Разходи от личен характер
   ♥  Екскурзията Камакура – Йокохама  с екскурзовод на руски и включен обяд -  185 долара  - 9 ден
   ♥  Доплащане за единична стая – 490 лв

Цената  на пътуването е калкулирана при курс 1 USD = 1.75 лв.  При промяна на съотношението долар – лев с повече от 0.03 лв. туроператора си запазва правото да актуализира цената на пътуването.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 20 човека
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 14 дни преди отпътуване
Начин на плащане: депозит 50% от стойността при резервация, доплащане 30 дни преди отпътуване.
Необходими документи:  Копие на задграничен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на отпътуване и лична карта.За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чиито родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето.  Няма визови, санитарни и медицински ограничения и специални изисквания за дестинацията.
Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Япония, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини. Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл.97 от Закона за туризма „Отговорност на туроператора“ със ЗД „Евроинс“ АД  и номерът на застрахователната полица е: 03700100001051/08.10.2016.

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Свързани продукти