Категории

Виетнам

Виетнам
Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • ТАЙЛАНД-ВИЕТНАМ-КАМБОДЖА-ЛАОС
  ТАЙЛАНД-ВИЕТНАМ-КАМБОДЖА-ЛАОС Чудесата на Индокитай – обиколен тур Наричат този район на света с различни имена – от земите на изумрудения или падащия дракон до страните на нежния лотос. Общото между тези екзотични от наша гледна точка държави е почти фантастичния пейзаж, който ни ..
  5,750.00 лв. с ДДС: 5,750.00 лв.
 • НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВИЕТНАМ-КАМБОДЖА
  НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВИЕТНАМ-КАМБОДЖА В земите на нежния лотос Наричат този район на света с различни имена – от земите на изумрудения или падащия дракон до страните на нежния лотос. Общото между тези екзотични от наша гледна точка държави е почти фантастичния пейзаж, който ни очаква там. Храм..
  5,601.00 лв. с ДДС: 5,601.00 лв.
 • ТАЙЛАНД-КАМБОДЖА-ВИЕТНАМ
  ТАЙЛАНД-КАМБОДЖА-ВИЕТНАМ На гости при Буда – обиколен тур Наричат този район на света с различни имена – от земите на изумрудения или падащия дракон до страните на нежния лотос. Общото между тези екзотични от наша гледна точка държави е почти фантастичния пейзаж, който ни очаква та..
  3,280.00 лв. с ДДС: 3,280.00 лв.
 • ТАЙЛАНД-ЛАОС-ВИЕТНАМ
  ТАЙЛАНД-ЛАОС-ВИЕТНАМ Мистериите на Златния триъгълник Наричат този район на света с различни имена – от земите на изумрудения или падащия дракон до страните на нежния лотос. Общото между тези екзотични от наша гледна точка държави е почти фантастичния пейзаж, който ни очаква там. Храмове..
  5,704.00 лв. с ДДС: 5,704.00 лв.
 • ВИЕТНАМ – В СТРАНАТА НА ДРАКОНИТЕ
  ВИЕТНАМ – В СТРАНАТА НА ДРАКОНИТЕ Екскурзия с почивка на остров Фу Куок Виетнам е истинско преживяване. Това  е страната на големи речни делти, планински вериги и крайбрежни низини. Национална напитка на Виетнам е „ruou ran” или змийско вино - елексир от ориз с плаващи и..
  2,715.00 лв. с ДДС: 2,715.00 лв.