Категории

Тайланд

Тайланд
Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • ТАЙЛАНД – В ЗЕМЯТА НА УСМИВКИТЕ
  ТАЙЛАНД – В ЗЕМЯТА НА УСМИВКИТЕ Екзотична екскурзия с почивка на остров Пукет Ако сте от  типа хора, за които студените месеци са време за зимен сън и мечти за лятото, ние ви предлагаме да смените мястото на пребиваване. В Тайланд по време на нашата есен и зима ще се разхождате по л..
  2,640.00 лв. с ДДС: 2,640.00 лв.
 • ТАЙЛАНД-ВИЕТНАМ-КАМБОДЖА-ЛАОС
  ТАЙЛАНД-ВИЕТНАМ-КАМБОДЖА-ЛАОС Чудесата на Индокитай – обиколен тур Наричат този район на света с различни имена – от земите на изумрудения или падащия дракон до страните на нежния лотос. Общото между тези екзотични от наша гледна точка държави е почти фантастичния пейзаж, който ни ..
  5,750.00 лв. с ДДС: 5,750.00 лв.
 • ТАЙЛАНД-КАМБОДЖА-ВИЕТНАМ
  ТАЙЛАНД-КАМБОДЖА-ВИЕТНАМ На гости при Буда – обиколен тур Наричат този район на света с различни имена – от земите на изумрудения или падащия дракон до страните на нежния лотос. Общото между тези екзотични от наша гледна точка държави е почти фантастичния пейзаж, който ни очаква та..
  3,280.00 лв. с ДДС: 3,280.00 лв.
 • ТАЙЛАНД-ЛАОС-ВИЕТНАМ
  ТАЙЛАНД-ЛАОС-ВИЕТНАМ Мистериите на Златния триъгълник Наричат този район на света с различни имена – от земите на изумрудения или падащия дракон до страните на нежния лотос. Общото между тези екзотични от наша гледна точка държави е почти фантастичния пейзаж, който ни очаква там. Храмове..
  5,704.00 лв. с ДДС: 5,704.00 лв.